Fripturi De Pește-Spadă La Grătar Cu Pesto De Măsline

Fripturi De Pește-Spadă La Grătar Cu Pesto De Măsline
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Fripturile de pește-spadă la grătar cu Pesto de măsline ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 454 calorii, 36g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.63 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rucola, frunze de pătrunjel cu frunze plate, fripturi de pește-spadă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Fripturi De Pește-Spadă La Grătar, Fripturi De Pește-Spadă La Grătar Cu Salsa, și fripturi de pește-spadă la grătar cu salată de porumb cu ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți peștele și prazul pe grătar. Gatiti aproximativ 5 minute; scoateți prazul de pe grătar, apoi întoarceți peștele. Gatiti pestele inca 5 minute sau pana cand este aproape fiert; scoateți din grătar și transferați într-un vas de servire superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate55
Revista