Fotografii de sfeclă roșie cu cuburi de gheață cu iaurt de tarhon
Rețeta se pot face fotografii de sfeclă roșie cu cuburi de gheață cu iaurt de tarhon în aproximativ 45 de minute. Această rețetă face 1 porții cu 891 calorii, 30g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $10.77 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. 78 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o băutură scumpă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână ceapă, tarhon, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 92%. Cuburi De Gheață De Afine, Cuburi De Gheață Tofu, și Cuburi De Gheață Aromate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pentru a face cuburile de gheață, amestecați iaurtul cu o mână de frunze de tarhon tocate, apoi umpleți pe jumătate 2 tăvi de gheață cu 12 cuburi (cele mai mici pe care le aveți) cu amestecul. Acoperiți cu folie alimentară și congelați peste noapte.
Puneți ceapa și zahărul într-o cratiță, acoperiți cu un capac, apoi gătiți la foc moderat timp de 10 minute, agitând din când în când tigaia.
Se toarnă vinul și oțetul și se îndepărtează cu bule până se siropesc. Acum turnați bulionul, adăugați sfecla roșie și o mână de frunze de tarhon. Aduceți la fierbere, apoi gătiți timp de 15 minute.
Amestecați supa până se omogenizează, apoi treceți printr-o sită într-un castron, împingând cât mai mult din sfecla roșie pură. Condimentați cu mult piper negru, apoi serviți fierbinte în pahare cu un cub de gheață cu iaurt deasupra