Fondue de scoici într-un castron de pâine
Scoica Fondue într-un castron de pâine ar putea fi doar pescatarian rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 14 porții cu 296 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, suc de lămâie, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Acesta funcționează cel mai bine ca hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fondue Cu Bol De Pâine, Bol de pâine cu Fondue Gouda și bere, și Fondue Pentru Pâine.
Instrucțiuni
Scurgeți două cutii de scoici și aruncați lichidul.
Scurgeți cutia rămasă, rezervând lichidul. Într-un robot de bucătărie, combinați scoicile, crema de brânză, pătrunjelul, sucul de lămâie, sosul Worcestershire, arpagicul, sarea, sosul de ardei iute și sucul de scoică rezervat; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Tăiați al patrulea vârf dintr-o bucată de pâine; scobiți cu grijă pâinea, lăsând un 1-in. coajă. Puneți pâinea îndepărtată deoparte. Umpleți coaja cu amestec de scoici;înlocuiți partea superioară. Înfășurați bine în folie rezistentă; așezați pe o foaie de copt.
Se coace la 350 de calorii timp de 40-45 de minute.
Între timp, tăiați pâinea rezervată și a doua pâine în cuburi. Înfășurați în folie rezistentă; se introduce în cuptor în ultimele 15 minute de coacere. Desfaceți vasul de pâine și îndepărtați partea superioară.
Se servește cu cuburi de pâine.
Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Muscadet
Chardonnay, Riesling și Muscadet sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Broadside Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Chardonnay De Pe Malul Mării
Aur luminos luminos. Aromele coapte de pere și nectarine arată o claritate bună și ridică drojdii fumurii și nuanțe de cereale prăjite cu aerare. Mătăsos și deschis, oferind arome concentrate de fructe de livadă și groapă completate de sugestii de fenicul și miere. Calitatea fumurii revine pe un finisaj lung și neted, care lasă în urmă o notă răcoritoare de piele de pere.