Flan de dovleac cu conținut scăzut de grăsimi

Flan de dovleac cu conținut scăzut de grăsimi
Flan de dovleac cu conținut scăzut de grăsimi este o rețetă europeană care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 5 g de grăsimi și un total de 134 de calorii. Pentru 1,3 USD per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca desert. 137 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 40 de minute. Această rețetă de la Allrecipes necesită piure de dovleac, boabe de vanilie, ienibahar măcinat și sare. În general, această rețetă câștigă un scor bun de 51%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Pumpkin Flan – Low Carb and Gluten-Free, Pumpkin Cheesecake Mousse {low sugar and low fat} și Pumpkin Mini Cheesecake with Gluten Free Brownie Fund {Super Simple, GF, Low Fat + Low Calorie}.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Snur De Bucătărie Sau Sfoară De MăcelarSnur De Bucătărie Sau Sfoară De Măcelar
2
Puneți opt rame (5 1/2 uncie) într-o tavă mare de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Pandispans Individuale Umplute Cu Crema, Impartite4 Pandispans Individuale Umplute Cu Crema, Impartite
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Amestecați 1 1/4 cană de zahăr și apă într-o cratiță la foc mediu; gătiți și amestecați până la culoarea chihlimbarului închis, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Bezele Mari, Tăiate La Jumătate32 De Bezele Mari, Tăiate La Jumătate
Ambalaj Fondant Rulat Simplu Gata De UtilizareAmbalaj Fondant Rulat Simplu Gata De Utilizare
Echipamente pe care le vei folosi
10 Uncii Gem De Zmeură10 Uncii Gem De Zmeură
4
Împărțiți rapid caramelul printre rame; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Bateți ouăle, scorțișoară, sare, cuișoare, ghimbir, ienibahar, măciucă și 1/3 cană zahăr într-un castron mare. Se amestecă piureul de dovleac până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
1/2 Cană Lambrusco1/2 Cană Lambrusco
1 Linguriță Extract De Vanilie Sau O Bucată De Vanilie De 1 Inch1 Linguriță Extract De Vanilie Sau O Bucată De Vanilie De 1 Inch
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Pere Asiatice, Câte 3, SpălatePere Asiatice, Câte 3, Spălate
32 De Bezele Mari, Tăiate La Jumătate32 De Bezele Mari, Tăiate La Jumătate
Extract Suplimentar De Vanilie LimpedeExtract Suplimentar De Vanilie Limpede
BuzduganBuzdugan
Ceapa Galbena, Tocata Grosier In Bucatele EgaleCeapa Galbena, Tocata Grosier In Bucatele Egale
Echipamente pe care le vei folosi
Drojdie Uscată Cu Creștere RapidăDrojdie Uscată Cu Creștere Rapidă
Glazura De PruneGlazura De Prune
6
Încinge laptele într-o cratiță la foc mediu-mic până când începe să bule și să se aburească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
, Cum Ar Fi Uleiul De Canola, Cum Ar Fi Uleiul De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
10 Uncii Gem De Zmeură10 Uncii Gem De Zmeură
7
Se ia de pe foc.
8
Pune semințele de boabe de vanilie și păstaia în lapte. Se lasă la macerat timp de 10 minute. Se strecoară încet amestecul de lapte fierbinte în amestecul de ouă și se bate pentru a forma o cremă subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Arborio Sau Alt Orez Alb Cu Bob ScurtOrez Arborio Sau Alt Orez Alb Cu Bob Scurt
2 Gumă Mov Mici2 Gumă Mov Mici
Sos De Soia învechit întuneric Tamari, Disponibil Pe Culoarul Cu Alimente AsiaticeSos De Soia învechit întuneric Tamari, Disponibil Pe Culoarul Cu Alimente Asiatice
, Cum Ar Fi Uleiul De Canola, Cum Ar Fi Uleiul De Canola
Extract Suplimentar De Vanilie LimpedeExtract Suplimentar De Vanilie Limpede
Echipamente pe care le vei folosi
Drojdie Uscată Cu Creștere RapidăDrojdie Uscată Cu Creștere Rapidă
9
Împărțiți crema uniform printre rame, lăsând aproximativ 1/4 inch în partea de sus a fiecăruia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Gumă Mov Mici2 Gumă Mov Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
10
Umpleți vasul de copt cu apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinelor. Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaj Fondant Rulat Simplu Gata De UtilizareAmbalaj Fondant Rulat Simplu Gata De Utilizare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Ceai, Feliați Subțiri în Unghi4 Ceai, Feliați Subțiri în Unghi
4 Pandispans Individuale Umplute Cu Crema, Impartite4 Pandispans Individuale Umplute Cu Crema, Impartite
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
11
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când flanul este abia întărit, 45 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Snur De Bucătărie Sau Sfoară De MăcelarSnur De Bucătărie Sau Sfoară De Măcelar
12
Scoateți ramekinele din apa fierbinte pentru a se răci complet. Se acoperă și se da la rece până se răcește, cel puțin patru ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaj Fondant Rulat Simplu Gata De UtilizareAmbalaj Fondant Rulat Simplu Gata De Utilizare
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
13
Treceți cu un cuțit pe marginea interioară a fiecărui ramekin și puneți deasupra o farfurie răsturnată. Răsturnează și eliberează flanul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuțitCuțit
14
Se ornează și se servește.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Tempranillo, Moscato Dasti, Grenache, Albarino

Crem Sherry, Porto și Tempranillo sunt alegeri excelente pentru Creme Caramel. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Ruinart, Vin. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 89 de dolari.
NV Ruinart , Vin
NV Ruinart , Vin
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista