Fileuri de Mahi Mahi la grătar Bek în marinată de ghimbir de soia (oamc)

Fileuri de Mahi Mahi la grătar Bek în marinată de ghimbir de soia (oamc)
Fileurile mahi mahi la grătar ale lui Bek în marinată de ghimbir de soia (oamc) ar putea fi doar marinada pe care o căutați. O porție conține 62 calorii, 9g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper cayenne, usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 21 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Fileuri de Mahi Mahi la grătar Bek în marinată de ghimbir de soia (Oamc), Grătar Mahi Mahi W. miere-crustă de Macadamia și ananas-ghimbir, și Miere de ghimbir somon la grătar, pește-spadă sau Mahi Mahi.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă cu fermoar de 1 galon, combinați toate ingredientele, cu excepția peștelui. Squish pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
2
Adăugați mahi și sigilați, refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte.OAMC-strângeți tot aerul din punga cu fermoar sau sigilați într-un dispozitiv de etanșare sub vid și păstrați-l în congelator. Dezghețați și grătiți, urmând instrucțiunile de mai jos.Pulverizați grătarul cu spray de gătit antiaderent, preîncălziți la 246° fileuri de gătit aproximativ 4 minute pe prima parte, apoi întoarceți și gătiți încă 2-3 minute, în funcție de grosime. Ai încredere în tine pe grătar, pe baza grosimii fileurilor tale - nu folosi orbește calendarul meu! Un pește prea gătit este un pește trist.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Limelight Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 21 m.
Porții20
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista