Filet de vită în crustă de sare cu ierburi
Filet de vită în crusta de sare cu ierburi ar putea fi doar crusta pe care o căutați. Pentru $ 4.08 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 255 calorii, 37g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, friptură de vită, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Filet de vită în crustă de sare, Good Eats filet de vită în crustă de sare (Alton Brown 2004), și Filet De Vită Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Pat carne de vită uscată.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi carne de vită brună (cu excepția capetelor), întorcându-se ocazional, aproximativ 6 minute în total.
Transferați carnea de vită într-o tigaie de prăjire superficială, rezervând picături de tigaie în tigaie.
Se amestecă împreună sare, rozmarin, piper și apă până când amestecul seamănă cu nisipul umed. Bateți amestecul de sare pe partea superioară și pe părțile laterale ale cărnii pentru a acoperi uniform și prăjiți în mijlocul cuptorului până când un termometru cu citire instantanee introdus în diagonală de 2 inci în carne înregistrează 130 F pentru mediu-rar, 25 până la 30 de minute.
Lăsați carnea să stea în tigaie 5 minute.
Îndepărtați crusta de sare și transferați carnea pe o tăietură.
Tăiați în felii groase de 1/2 inch și lingurați sucurile de carne din tigaie peste felii.