File De Talpă De Curry Cu Miere

File De Talpă De Curry Cu Miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fileul de talpă de Curry cu miere. Această rețetă servește 1 și costă 16,93 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 95g de proteine, 77g de grăsime, și un total de 1461 calorii. Dacă aveți la îndemână talpă, unt, coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare sunt File de talpă într-un sos de ulei, File de talpă Mykonos, și File de talpă florentină.

Instrucțiuni

1
cuptor preîncălzit la 177° grade.combinați miere, muștar, curry și unt într-un castron mic; se amestecă bine.unt ușor brutar superficial; adăugați fileuri de talpă, ușor suprapuse este bun.Partea de sus în sus.se toarnă sos curry deasupra; coaceți (neacoperit) timp de 15-20 de minute.se servește cald, cu coriandru și bucăți de migdale prăjite pe top.MM!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De TalpăFileuri De Talpă
Sos CurrySos Curry
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
MuștarMuștar
MigdaleMigdale
UntUnt
Pudră De CurryPudră De Curry
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții1
Scor De Sănătate32
Revista