Fidea Tofu Coreeană Picantă Cu Ton

Fidea Tofu Coreeană Picantă Cu Ton
Fidea tofu coreeană picantă cu ton necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 1 și costă $3.89 pe portie. O porție conține 594 calorii, 77g de proteine, și 25g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână o jumătate de cutie de ton picant de chili, oțet de orez, o mână de ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării coreene. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, care este mare. Fidea de sticlă coreeană Japchae cu Tofu, Tocană De Tofu Moale Picantă Coreeană, și Fidea Coreeană Picantă De Vită sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Coreeană funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca de Morgenzon Reserve Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale persistă pe final.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate50
Revista