Feta și Dip de ardei roșu prăjit

Feta și Dip de ardei roșu prăjit
Rețeta Fetan și Dip ardei roșu prăjit pot fi făcute în aproximativ 5 minute. Pentru 85 de cenți pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 7. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 93 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Allrecetes necesită piper cayenne, ardei gras prăjit, usturoi și iaurt. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, lacto ovo vegetarian, primar și דל פחמימות, dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ardei roșu prăjit feta dip, Ardei roșu prăjit cu baie Feta, și Ardei Roșu Prăjit Afumat Feta Dip.

Instrucțiuni

1
Puneți ardeiul prăjit, usturoiul, brânza feta, iaurtul și ardeiul cayenne într-un blender. Acoperiți și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Brânză FetaBrânză Feta
UsturoiUsturoi
PiperPiper
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Bodegas Naveran Brut Vintage Rosado. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Bodegas Naveran Brut Vintage Rosado
Bodegas Naveran Brut Vintage Rosado
O Cava premium elegantă care oferă arome și arome de citrice strălucitoare, împreună cu bule delicate, fine, care sunt semnul distinctiv al unui vin superb spumant.Împerecheri alimentare: acest Naveran Brut Rosado se va împerechea cu brânzeturi moi, fructe proaspete, carne albă (carne de porc și pui) și chiar carne roșie bogat aromată. Această Cava este excelentă pentru a savura singură, în special pentru recepții și alte evenimente "în picioare".
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții7
Scor De Sănătate2
Revista