Faimoasa rețetă de cap de pește Curry a surorii mele

Faimoasa rețetă de cap de pește Curry a surorii mele
Faimoasa rețetă de cap de pește Curry a surorii mele ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 8,39 USD pe porție. O porție conține 611 calorii, 65g de proteine, și 27G de grăsime. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați șalote, okras, bunga kantan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Celebrul Cap De Pește Din Singapore Curry, Curry Cu Cap De Pește, și Kari Kepalan Ikan Bersama Belimbing Buluh (Cap De Pește Curry).

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate45
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista