Espresso De Ciocolată Topită

Espresso De Ciocolată Topită
Espresso de ciocolată topită este o băutură care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 712 calorii. Pentru 1,55 USD pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, zahăr, pudră de espresso și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 58 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Încearcă Prăjituri Espresso Cu Ciocolată Topită, Mousse Espresso de ciocolată albă cu burniță ușoară de Caramel Espresso, și Prăjituri de lavă cu ciocolată-Espresso cu frișcă Espresso pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Topiți ciocolata cu untul în partea de sus a unui cazan dublu; se lasa deoparte sa se raceasca. Într-un mixer electric cu accesoriu pentru palete (sau manual, cu o lingură), amestecați zahărul și ouăle până se luminează la culoare, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
3
Se toarnă amestecul răcit de ciocolată-unt, apoi se bate sau se amestecă 1/2 cană de smântână, vanilie și sare. Bateți bine, răzuind părțile laterale ale bolului în timp ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Miere De CitriceMiere De Citrice
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Adăugați făina și amestecați doar până se omogenizează. Împărțiți amestecul între 4 (6 uncii) cupe cappuccino rezistente la cuptor. (Acestea ar trebui să fie umplute la 1/4 inch sub marginea cupei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CappuccinoCappuccino
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Puneți-le pe o foaie de copt și coaceți timp de 30 până la 35 de minute, doar până când blaturile încep să crape. Nu coaceți prea mult (partea superioară trebuie să fie crocantă, dar interiorul moale).
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Lăsați-le să se răcească aproximativ 15 minute în timp ce faceți frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
7
Se dizolvă pudra de espresso în restul de 1 cană de smântână grea, apoi se bate smântâna până se formează vârfuri moi. Puneți o bucată de frișcă aromată pe fiecare "cappuccino" cald și garnisiți cu un praf de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Lamaie GumaLamaie Guma
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
CappuccinoCappuccino
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
8
Serviți cald.
DificultateGreu
Gata În58 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista