Espresso De Ciocolată Topită
Espresso de ciocolată topită este o băutură care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 712 calorii. Pentru 1,55 USD pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, zahăr, pudră de espresso și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 58 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Încearcă Prăjituri Espresso Cu Ciocolată Topită, Mousse Espresso de ciocolată albă cu burniță ușoară de Caramel Espresso, și Prăjituri de lavă cu ciocolată-Espresso cu frișcă Espresso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Topiți ciocolata cu untul în partea de sus a unui cazan dublu; se lasa deoparte sa se raceasca. Într-un mixer electric cu accesoriu pentru palete (sau manual, cu o lingură), amestecați zahărul și ouăle până se luminează la culoare, aproximativ 1 minut.
Se toarnă amestecul răcit de ciocolată-unt, apoi se bate sau se amestecă 1/2 cană de smântână, vanilie și sare. Bateți bine, răzuind părțile laterale ale bolului în timp ce mergeți.
Adăugați făina și amestecați doar până se omogenizează. Împărțiți amestecul între 4 (6 uncii) cupe cappuccino rezistente la cuptor. (Acestea ar trebui să fie umplute la 1/4 inch sub marginea cupei.)
Puneți-le pe o foaie de copt și coaceți timp de 30 până la 35 de minute, doar până când blaturile încep să crape. Nu coaceți prea mult (partea superioară trebuie să fie crocantă, dar interiorul moale).
Lăsați-le să se răcească aproximativ 15 minute în timp ce faceți frisca.
Se dizolvă pudra de espresso în restul de 1 cană de smântână grea, apoi se bate smântâna până se formează vârfuri moi. Puneți o bucată de frișcă aromată pe fiecare "cappuccino" cald și garnisiți cu un praf de cacao.