Eggnog-Vafe Belgiene Cu Zmeură
Eggnog-zmeura vafe belgiene ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 401 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 12 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână praf de copt, ouă, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Vafe Belgiene, Vafe Belgiene, și Vafe Belgiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un fier de vafe Belgian.
Amestecați făina, zahărul și praful de copt împreună într-un bol de amestecare. Se amestecă 1 cană de ouă, unt și oul până se amestecă bine.
Adăugați mai mult eggnog dacă este necesar pentru a face un aluat turnat.
Ungeți ușor sau pulverizați fierul de vafe cu spray de gătit antiaderent.
Se toarnă niște aluat pe fierul de vafe preîncălzit, se închide blatul și se gătește până se rumenesc și se rumenesc pe ambele părți. Vafele sunt de obicei gătite cu aburi.
Transferați vafele pe o farfurie de servire și păstrați-le la cald.
Între timp, așezați conservele de zmeură într-o tigaie și încălziți la foc mediu până se toarnă.
Pentru a servi, stropiți conserve de zmeură peste fiecare vafe și acoperiți cu zmeură. Dacă doriți, adăugați o păpușă de frișcă la fiecare vafe.