Budinca de piersici

Budinca de piersici
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten în repertoriul dvs., budinca de piersici ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16 g de proteine, 4 g de grăsimi și un total de 206 calorii. Pentru 1,53 USD per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de gelatină de caise, amestec de budincă de vanilie, piersici și topping bătut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 17%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și budinca de piersici chia, budinca de piersici cu lapte de unt și budinca de pâine cu piersici.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați gelatina praf în laptele fierbinte; pus deoparte. Între timp, într-un castron mare, bate laptele rece și amestecul uscat de budincă la viteză mică timp de 2 minute. se bat in amestecul de gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Gelatină De Piersici Sau Caise1/4 Cană Gelatină De Piersici Sau Caise
Gelatina De Piersici Sau CaiseGelatina De Piersici Sau Caise
Piersici și Topping BătutPiersici și Topping Bătut
Echipamente pe care le vei folosi
Piersici Proaspete Feliate și Topping Bătut, OpționalPiersici Proaspete Feliate și Topping Bătut, Opțional
2
Se lasa sa stea 5 minute. Turnați în feluri de mâncare individuale.
3
Ornați cu piersici și topping bătut dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Proaspete Feliate și Topping Bătut, OpționalPiersici Proaspete Feliate și Topping Bătut, Opțional
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru budincă. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Revista