Supa pentru ziua de după Paște este un aperitiv care servește 9. O porție conține 225 de calorii, 9 g de proteine și 9 g de grăsimi. Pentru 1,61 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați sparanghel, praz, bulion de legume din carton și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este perfect pentru toamna. Cu un scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă de Paște, Supă de Miel de Paște și Supă de Morcovi de Paște.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, căleți prazul în unt până se înmoaie. Se amestecă făina până se omogenizează. Adăugați treptat bulionul, apa, pătrunjelul, herbes de Provence, arpagicul, semințele de țelină și nucșoara. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Semințe De țelină
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Lorann Bucătărie Profesională®
(și Numai Porții)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Tăiați vârfurile sparanghelului și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
3
Tăiați tulpinile în 1/2 inch. bucăți; adăugați în tigaie. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute sau până când sparanghelul este fraged. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Într-un blender, procesați supa în loturi până la omogenizare. Întoarceți totul în tigaie. Amestecați cartofii. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute. Se amestecă vârfurile de sparanghel; acoperiți și fierbeți 5-8 minute mai mult sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă șunca și smântâna; căldură prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "