Edy ' s Peppermint Pie
Edy Peppermint Pie ar putea fi doar America Centrală rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 482 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Dacă aveți la îndemână oreo, bastoane de bomboane, topping biciuit și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 22%. Rețete similare sunt Plăcintă Cu Mentă Făcută Cu Prăjituri De Mentă Fără Zahăr York, Tort de ciocolată cu mentă cu glazură de unt de mentă, și Rețetă Crockpot Peppermint ciocolată caldă / mentă Mocha.
Instrucțiuni
În robotul de bucătărie, zdrobiți prăjiturile în firimituri fine. În vasul de amestecare, amestecați împreună firimiturile de prăjituri și untul. Cu degetele, apăsați amestecul de firimituri uniform pe fundul și părțile laterale ale plăcii de plăcintă de 9 inci.
Se pune la congelator aproximativ 15 minute sau până când este ferm.*
Între timp, puneți înghețata la frigider pentru aproximativ 15 minute pentru a se înmuia. Scoateți înghețata în crustă și răspândiți uniform cu spatula. Pipe sau lingura biciuit topping în jurul valorii de frontieră de plăcintă. Aranjați bastoane mici de bomboane deasupra plăcintei.
Puneți plăcinta în congelator timp de câteva ore sau până când înghețata este fermă.
Pentru a servi, tăiați plăcinta în 8 pene.
Așezați fiecare pană pe o farfurie de desert și stropiți cu sirop de ciocolată sau sos fierbinte de fudge, dacă doriți.