Echinocțiul

Echinocțiul
Dacă $3.3 pe portie cade în bugetul dvs., Equinox ar putea fi un minunat fără gluten și vegan rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 2. O porție conține 1011 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați bitter angostura, suc de lămâie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort De Manifestare A Echinocțiului De Primăvară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru siropul condimentat: măsurați apa și zahărul într-o oală și amestecați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Adăugați cuișoare, anason stelat și bețișoare de scorțișoară. Gatiti la foc mediu, amestecand frecvent, pana cand zaharul se dizolva complet. Reduceți căldura și lăsați să fiarbă 15 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
4
Se toarnă într-un recipient sigilabil și se dă la frigider timp de 24 de ore. Se strecoară fin și se folosește imediat sau se păstrează la frigider până la 7 zile.
5
Pentru cocktail: umpleți un agitator de cocktail cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
6
Adăugați Calvados, suc de lămâie, sirop condimentat și amare în agitator și agitați până se răcește bine, aproximativ 15 secunde. Se strecoară în două pahare de cocktail, împărțind uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
CalvadosCalvados
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
Sugestie De Servire: De Modă Veche Sau ReceSugestie De Servire: De Modă Veche Sau Rece
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
7
Încingeți fiecare pahar cu o răsucire de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate4
Revista