Dulceata fara gatit de capsuni-zmeura

Dulceata fara gatit de capsuni-zmeura
Dulceata fără gătire de căpșuni și zmeură necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Acest condiment are 47 de calorii , 0 g de proteine și 1 g de grăsime per porție. Pentru 49 de cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Această rețetă de la Allrecipes necesită borcane de jumătate de litru, coajă de lămâie, zmeură și căpșuni. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, lacto ovo vegetariană și prietenoasă cu fodmap . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 15% . Acest scor nu este atât de spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Dulceata de pere de zmeură No-Cook , Dulceata de congelare de căpșuniNo-Cook și Dulceata de căpșuni sănătoasă de casă fără gătire (fără zahăr!) .

Instrucțiuni

1
Se amestecă zahărul și pectina într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați căpșunile, zmeura și coaja de lămâie. Se amestecă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3
Puneți gemul în borcane curate și lăsați să stea 30 de minute. Bucurați-vă acum, dați la frigider până la 3 săptămâni sau congelați până la 1 an.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Dip poate fi combinat cu vin spumant și spumant rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Papet del Mas Brut cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Papet del Mas Brut
Papet del Mas Brut
Arome plăcute de fructe și o culoare strălucitoare, limpede. Senzatia gustativa in gura este foarte placuta, usoara si bine echilibrata, senzatie proaspata si foarte vesela, persistenta buna, cu note de fructe si flori. Postgustul vă invită să continuați să savurați vinul.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Revista