Dulceata de placinta cu mere
Nu poți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încearcă Apple Pie Jam. Această rețetă servește 56. Acest condiment are 83 de calorii, 0 g de proteine și 0 g de grăsime per porție. Pentru 21 de cenți per porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână nucșoară măcinată, pectină lichidă de fructe, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Cu un scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Încercați Apple Pie Jam, Apple Pie Jam și Certo Dutch Apple Pie Jam pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, combinați merele și apa. Acoperiți și gătiți încet până se înmoaie. Măsoară 4-1/2 căni de mere; se intoarce la tigaie. (Păstrați amestecul de mere rămas pentru o altă utilizare sau aruncați-l.)
Adăugați zahărul și untul în tigaie; aduceți la fierbere complet, amestecând continuu. Se amestecă rapid pectina; reveniți la fierbere completă. Se fierbe 1 minut, amestecand continuu.
Se ia de pe foc; îndepărtați spuma. Se amestecă condimentele. Puneți cu grijă amestecul fierbinte în borcane fierbinți de jumătate de litru, lăsând 1/4 inch. spațiu de cap.
Îndepărtați bulele de aer; ștergeți jantele și reglați capacele. Procesați timp de 10 minute într-o cutie cu apă clocotită.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Dip. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.