Dulceata de afine
Dulceata de afine ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară pe care ați căutat-o. Această rețetă servește 64. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine, 0 g de grăsimi și un total de 8 calorii. Pentru 10 cenți per porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de suc de mere concentrat, afine, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un condiment la preț foarte rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de super lingură de 15%. Scones de afine cu gem de cocos, gogoși de afine cu gem de lămâie și brioșe de afine cu gem de afine sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Turnați concentratul de suc de mere într-o cratiță; se presară cu gelatină și se lasă să se înmoaie câteva minute.
Între timp, într-un blender sau robot de bucătărie, toacă fin afinele, câte 1 cană o dată.
Adăugați în gelatină suc de lămâie, condimente și 2 căni de fructe de pădure tocate; se încălzește la foc mediu-mic până se dizolvă gelatina.
Se ia de pe foc; se amestecă fructele de pădure rămase și se amestecă bine.
Se toarnă în borcane sau recipiente de plastic; păstrați la frigider până la trei săptămâni.