Dorothy ' s Stefado

Dorothy ' s Stefado
Rețeta Dorothy ' s Stefado poate fi făcută în aproximativ 3 ore și 20 de minute. Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 356 calorii. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 19 mâncăruri și bucătari. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Câțiva oameni au plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, rozmarin, vin roșu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Grătarul lui Dorothy, Dorothy ' s fresh Blueberry Pie, și Pâinea cu nuci de banane a lui Dorothy.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare de supă, gătiți carnea de vită în ulei până când carnea de vită se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Scoateți carnea de vită și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
3
Se amestecă zahărul în picături, se adaugă ceapa și se gătește până devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4
Scoateți ceapa din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
5
Întoarceți carnea de vită în oală și așezați ceapa deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
6
Se amestecă pasta de roșii, vinul și oțetul de vin împreună și se adaugă în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Oțet De VinOțet De Vin
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Așezați usturoiul, condimentele murate, frunza de dafin, scorțișoara și rozmarinul într-o pungă de condimente; adăugați în tigaie. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și fierbeți timp de 2 până la 3 ore, adăugând mai mult lichid dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De DecapareCondimente De Decapare
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Gât De PuiGât De Pui
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ruffino Prosecco realizat cu struguri organici cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Buchetul este parfumat și plin de note de fructe. Are arome curate de mere, pere și citrice, însoțite de indicii de Glicine. Clare, curate și delicate, cu bule fine pe palat. Aromele Intense de mere și piersici duc la un finisaj plăcut, cu fructe persistente și note florale.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții18
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista