Dip simplă de fructe cu lămâie

Dip simplă de fructe cu lămâie
Ai nevoie de un aperitiv ovo-vegetar fără gluten și lacto? Dip simplu de fructe cu lămâie ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 13 porții cu 140 de calorii, 2 g de proteine și 4 g de grăsime fiecare. Pentru 1,3 USD per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și luați fructe, smântână, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 2 persoane au fost impresionate de aceasta reteta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 25%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Dip de fructe delicioase și simple, fructe proaspete cu sirop simplu de verbena de lămâie și dip de fructe de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați laptele și budinca timp de 2 minute (amestecul va fi gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
24 Uncii De Căpșuni Proaspete24 Uncii De Căpșuni Proaspete
Lapte, Cantitatea Depinde De Marca Budincă, Panou De Bifare Pe CasetăLapte, Cantitatea Depinde De Marca Budincă, Panou De Bifare Pe Casetă
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 3 Uncii De Făină De PrăjiturăAproximativ 3 Uncii De Făină De Prăjitură
(mai Mult Suc Dacă Lămâia Nu Este Foarte)(mai Mult Suc Dacă Lămâia Nu Este Foarte)
2
Se amestecă cu smântână. Se da la rece până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și FeliateDespre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 3 Uncii De Făină De PrăjiturăAproximativ 3 Uncii De Făină De Prăjitură
3
Serviți cu fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De GrăsimiCeașcă De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Weinert Cavas de Weinert cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții13
Scor De Sănătate1
Revista