Dip cremoasă de taco
Ai nevoie de un aperitiv fără gluten? Cremoasă Taco Dip ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 20 de porții cu 169 de calorii, 5 g de proteine și 6 g de grăsimi fiecare. Pentru 52 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați salată verde, ardei iute, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat mexican. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 20%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Dip cremoasă de taco, Dip cremoasă mexicană cu carne de taco și Dip cremoasă de avocado și chipsuri de cartofi taco la cuptor.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bate crema de brânză și smântână până se omogenizează. Se amestecă sosul taco și chimenul; pus deoparte.
Răspândiți fasolea prăjită peste fund pe un platou de servire sau 13 inchi. x 9-in. farfurie.
Întindeți amestecul de cremă de brânză peste fasole, lăsând aproximativ 1 inch descoperit în jurul marginilor. Strat superior cu salată verde, brânză, roșii, măsline și ardei iute.
Serviți cu chipsuri tortilla.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Taittinger Brut La Francaise cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.