Dip cremoasă de afine

Dip cremoasă de afine
Reteta Creamy Cranberry Dip se poate face in aproximativ 15 minute. O porție conține 238 de calorii, 4 g de proteine și 14 g de grăsimi. Această rețetă servește 16 și costă 64 de cenți per porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Super Bowl. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de smântână, miere, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 23%. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Dip festiv de afine, Dip de afine condimentat și Dip de fructe cu afine și portocale.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bate crema de brânză, smântână, miere și scorțișoară până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Cremă De Brânză De Arpagic și Ceapă1/2 Cană Cremă De Brânză De Arpagic și Ceapă
Despre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și FeliateDespre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Feliate
1 Linguriță Extract De Vanilie Sau O Bucată De Vanilie De 1 Inch1 Linguriță Extract De Vanilie Sau O Bucată De Vanilie De 1 Inch
3 Cești De Budincă De Vanilie Preparate Fără Zahăr (3,75 Uncii).3 Cești De Budincă De Vanilie Preparate Fără Zahăr (3,75 Uncii).
Echipamente pe care le vei folosi
Ton Ușor în Apă, Scurs și FulgiTon Ușor în Apă, Scurs și Fulgi
2
Răspândiți într-un castron puțin adânc sau de 9 inci. farfurie de plăcintă. Top cu sos de afine. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 1 oră. Chiar înainte de servire, stropiți cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Pâine Albă (sau Alegerea Dvs. De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)8 Felii De Pâine Albă (sau Alegerea Dvs. De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
1/2 Cană De Migdale Tăiate, Prăjite** Vezi Nota Bucătarului1/2 Cană De Migdale Tăiate, Prăjite** Vezi Nota Bucătarului
Echipamente pe care le vei folosi
Ton Ușor în Apă, Scurs și FulgiTon Ușor în Apă, Scurs și Fulgi
3
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru cu o evaluare de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista