Denver Paste Cina

Denver Paste Cina
Denver Paste cina ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 572 calorii, 19g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, sarea și piperul proaspăt măcinat, frișca și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până frisca ai putea urma acest curs principal cu Parfum de budincă cu smoching de căpșuni și migdale ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina Italiană De Paste, Paste Mezeluri Cina, și Cina De Paste Weeknight pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți și roșii de miez; tăiați pe jumătate pe lungime, frecați ușor peste tot cu ulei de măsline și așezați partea tăiată într - un singur strat într-o tigaie de 10 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Coaceți roșiile într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 450 până când marginile încep să se rumenească, 25 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Între timp, clătiți, tulpinați și semințele de pui poblano; tăiați longitudinal în benzi de 1/16 până la 1/8 inci. Cojiți și tocați ceapa. Într - o tigaie de 5 până la 6 litri, combinați ardeii iute, ceapa și 1 lingură de ulei de măsline. Se amestecă adesea la foc mediu-mare până când ardeii iute sunt șchiopătați și încep să se rumenească, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Când roșiile sunt gata, împingeți pe 1 parte a tigaiei. Răzuiți amestecul de chili în secțiunea goală; păstrați cald într-un cuptor de 150.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
În tigaia de 5 până la 6 litri, aduceți 3 litri de apă la fiert la foc mare; adăugați paste. Când fierberea se reia, reduceți focul și fierbeți ușor până când pastele sunt fragede pentru a mușca, 6 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Scurgeți pastele și reveniți la tigaie. Setați la foc mare și adăugați imediat 1 cană bulion și frișca; se amestecă până la fierbere. Pentru pastele umede, adăugați mai mult bulion după dorință (se înmoaie rapid).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se ia de pe foc și se amestecă amestecul de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
8
Adăugați 1/4 cană de brânză și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
9
Se toarnă amestecul de paste într-un castron larg de servire, se presară cu 1/4 cană de brânză și se aranjează roșiile prăjite deasupra. Lingurați pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Adăugați mai multă brânză, sare și piper după gust. Însoțiți cu slănină coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista