Cotlet de porc cu sos de țară

Cotlet de porc cu sos de țară
Cotletele de porc cu sos de țară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 271 calorii, 28G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Dacă aveți cimbru, cotlet de porc tăiat în centru, salvie frecată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlet de porc în sos de ceapă de țară, Cotlet De Porc De Țară Cu Sos De Ciuperci, și Cotlet de porc cu sos de țară și piure de cartofi.

Instrucțiuni

1
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
2
Așezați făina, sarea, maghiranul uscat, cimbrul uscat și salvia frecată uscată într-un vas puțin adânc. Dragă carne de porc în amestec de făină, întorcându-se la acoperire; scuturați excesul. Rezervați amestecul de făină rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frecat SalvieFrecat Salvie
Maghiran UscatMaghiran Uscat
Cimbru UscatCimbru Uscat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
3
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste. Reduceți căldura și gătiți timp de 10 minute sau până când ați terminat, întorcând carnea de porc o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți carnea de porc din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Combinați amestecul de făină rezervat și laptele într-un castron mic, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Adăugați amestecul de lapte în tigaie; se pune la foc mediu-mare. Se aduce la fierbere, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Reduceți căldura și fierbeți 2 minute sau până se îngroașă ușor, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se servește cu cotlete.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Chardonnay GEN5. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista