Filet De Porc Rozmarin
Filetul de porc de rozmarin este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,88 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 209 calorii. Dacă aveți la îndemână apă, chutney de afine, vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Filet De Porc Rozmarin, Filet De Porc Rozmarin, și Filet De Porc Portocaliu Și Rozmarin.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați carnea de porc cu sare și piper.
Adăugați carnea de porc în tigaie; se sotează 5 minute, întorcându-se o dată.
Adăugați vin și rozmarin în tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți timp de 6 minute.
Combinați apa și amidonul de porumb într-un castron mic.
Scoateți carnea de porc din tigaie; păstrați cald.
Adăugați amestecul de amidon de porumb în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa, amestecand continuu.
Serviți carnea de porc cu sos și chutney.