Filet De Porc Cu Sos De Muștar

Filet De Porc Cu Sos De Muștar
Filet de porc cu sos de muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 136 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere, oțet, muștar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Filet de porc cu sos de muștar de arțar, Filet de porc cu sos de muștar de miere, și Filet de porc la grătar cu sos de muștar-mărar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înțepați filetele de porc de mai multe ori cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
2
Combinați sosul de soia, bourbonul și zahărul brun într-un vas superficial sau într-o pungă de congelator cu fermoar; adăugați filete. Acoperiți sau sigilați și lăsați să stea 30 de minute la temperatura camerei sau, dacă doriți, răciți 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sos De SoiaSos De Soia
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
3
Scoateți carnea de porc din marinată, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De PorcCarne De Porc
4
Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
12 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
6
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
7
Se amestecă împreună smântână și următoarele 4 ingrediente; se serveste cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Carne De PorcCarne De Porc
8
Notă: filetele de porc pot fi coapte la 500 timp de 20 până la 25 de minute, dacă se dorește, în loc de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Tapiz Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Tapiz Malbec
Tapiz Malbec
Acest strugure elegant din valea superioară produce un vin de culoare rubinie, cu arome concentrate de prune și stejar condimentat. Un vin moale și generos, cu straturi de afine și cireșe roșii. Aromele istorice ale Argentinei prind viață în această sticlă."Mai plin decât majoritatea cu toate calitățile lui argentinian Malbec. Gustul este roșu cu cireș negru și afine, iar finisajul este destul de relaxat, ceea ce este oarecum surprinzător având în vedere calitatea vinurilor."- Pasionat De Vin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista