Cotlet De Porc Cu Compot De Rubarbă

Cotlet De Porc Cu Compot De Rubarbă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu compot de rubarbă. Pentru $3.93 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 402 calorii, 30g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Un amestec de cotlet de porc, unt, rubarbă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rubarba, puteți urma acest fel principal cu Mărturisirea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc cu compot de rubarbă-șalotă, Filet de porc la tigaie cu compot de rubarbă, și Cotlet de porc cu compot de mere pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateNormal
Gata În27 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista