Căpșuni Înghețate
Căpșuni mată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă face 24 de porții cu 126 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți glazură de brânză cremă, arahide prăjite, căpșuni și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Căpșuni La Madeleine Romanov-căpșuni servite cu un sos minunat de brandy, Conopidă Înghețată, și Struguri Înghețați.
Instrucțiuni
Spălați și uscați căpșunile cu prosoape de hârtie, lăsând intacte capacele și tulpinile verzi.
Tapetați o foaie de copt cu pergament sau hârtie cerată și dați deoparte.
Așezați alunele tocate mărunt într-un bol și dați deoparte.
Încălziți glazura în cuptorul cu microunde până se încălzește și se topește, 20 până la 40 de secunde. Țineți fiecare căpșună de vârful verde și înmuiați-o drept în jos în glazura caldă, acoperind aproximativ 3/4 din boabe.
Rotiți ușor căpșuna înmuiată în arahide tocate și așezați-o pe foaia de copt căptușită pentru a o configura.
Serviți de îndată ce au stabilit.