Căpșuni slabe și plăcintă cu cremă
Căpșunile slabe și plăcinta cu cremă necesită aproximativ 5 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 333 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. un amestec de vanilie, cremă de brânză, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Plăcintă cu căpșuni și smântână, Căpșuni slabe și clătite de Ciocolată Cremă, și Piersici și batoane de plăcintă cu cremă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.într-un castron mediu, amestecați făina, sarea și 1/4 cană de ulei cu furculița până când amestecul este consistența firimiturilor grosiere.
Se presara cu apa rece, 1 lingura la un moment dat, se clatina cu furculita pana cand toata apa este absorbita si aluatul se lipeste impreuna.
Adunați aluatul într-o bilă; aplatizați până la Runda de 4 inci.
Așezați între foi de hârtie cerată. Cu sucitor, rotiți aluatul în rotund de 12 inci.
Scoateți foaia superioară de hârtie cerată. Transferați cu grijă aluatul rotund pe placa de plăcintă din sticlă de 9 inci; îndepărtați hârtia cerată. Apăsați ușor în partea de jos și în sus a plăcii, având grijă să nu întindeți aluatul.
Îndoiți și rotiți marginea sub, chiar și cu placă; marginea flautului. Înțepați bine fundul și partea laterală a aluatului cu furculița.
Coaceți 15 până la 18 minute sau până se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză mare de 30 până la 60 de secunde sau până când este pufos. Bateți zahărul până se omogenizează.
Adăugați iaurt, vanilie și extract de migdale; bate la viteză mică 30 până la 60 de secunde până se omogenizează bine și se omogenizează. Îndoiți toppingul biciuit doar până la amestecare. Lingura în crusta răcită; se întinde ușor până la margine. Refrigerați cel puțin 4 ore sau până la răcire.
Tăiați plăcinta în 8 porții. Completați fiecare porție cu căpșuni, capetele ascuțite. Într-un castron mic cu microunde, chipsuri de ciocolată cu microunde și 1/2 linguriță de ulei la 30 până la 45 de secunde sau până când chipsurile pot fi agitate netede.
Stropiți ciocolată peste căpșuni. Păstrați plăcinta în frigider.