Salată De Paste Ranch

Salată De Paste Ranch
Salata de paste Ranch ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 252 calorii. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați roșii, castraveți, sos de salată de fermă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Salată de Paste BBQ Ranch, Salată de șuncă și paste Ranch, și Salată de paste Ranch BLT pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului; scurgeți și clătiți în apă rece. Într-un castron mare, combinați pastele, broccoli, castraveții și roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
CastraveteCastravete
TomateTomate
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Stropiți cu sos de salată; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SalatăSos De Salată
3
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista