Curry De Legume Sambar Inspirat Din India De Sud

Curry De Legume Sambar Inspirat Din India De Sud
Sud indian inspirat Sambar legume Curry ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 378 calorii, 11g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați năut, roșii, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vankaya Sambar-Kathirikai Sambar - Sud Indian Brinjal Sambar, Curry De Legume Din India De Sud, și Sambar (Tocană De Ceapă Din India De Sud) pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Puteți încerca Pratsch organic Gruner Veltliner (1 litru). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 Litru)
Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 Litru)
100% Certificat Organic Gruner Veltliner. Acest vin este pe bază de plante, proaspăt și picant, cu note de piper alb, măr și citrice pe gust.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate30
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista