Reteta Curry de carne de vită Zanzibar este gata în aproximativ 1 oră și 30 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 425 calorii, 23g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de secțiune portocalie, chutney de mango, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Goan Curry de vită cu oțet: Vindaloo de vită, Plăcintă cu carne de vită și Curry, și Carne De Vită Curry pentru rețete similare.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Laurenz V fermecător Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.