Curcan prăjit cu sos de tigaie

Curcan prăjit cu sos de tigaie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul prăjit sărat cu sos de tigaie. Pentru $ 7.62 pe portie, această rețetă acoperă 53% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 1468 calorii, 90g de proteine, și 53G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cuișoare măcinate, ceapă, salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 70%. Încercați Curcan prăjit uscat cu sos, Curcan prăjit cu soia cu Grapefruit Rubin și sos de fenicul, și Curcan prăjit cu ienupăr cu sos de ciuperci de Chanterelle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un vas mare, aduceți la fiert apa, cuișoarele, ghimbirul, boabele de piper negru, frunzele de dafin și sarea. Coborâți la foc mic și amestecați mierea și siropul de arțar până se amestecă bine. Opriți căldura și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Clătiți curcanul în interior și în exterior cu apă rece de la robinet. Rezervați gâtul și carnea de specialitate pentru sosul de tigaie. Puneți curcanul în saramură, asigurându-vă că curcanul este complet scufundat în saramură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Puneți o greutate deasupra curcanului pentru a vă asigura că este întotdeauna acoperită cu saramură. Marinați cel puțin 4 ore până peste noapte, în funcție de greutatea curcanului, la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
4
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Într-o tigaie de prăjire superficială, așezați morcovii, țelina și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
6
Scoateți curcanul din saramură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
7
Se amestecă împreună untul, usturoiul, rozmarinul tocat și salvia pentru a face un unt compus. Folosind mâinile, slăbiți pielea de pe piept introducând ușor degetele între piele și carne. Frecați untul compus sub piele. Introduceți merele, ceapa și rozmarinul întreg și salvia în cavitatea curcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Gât De PuiGât De Pui
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
8
Așezați curcanul peste legume, cu pieptul în sus, în tigaia de prăjire. Trageți aripile înapoi și sub curcan. Folosind sfoară de bucătărie, legați picioarele împreună. Acest lucru va face o formă compactă și va crea o prezentare excelentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
9
Stropiți curcanul cu ulei de măsline și frecați-l în piele. Prăjiți curcanul la cel puțin 165 de grade F în sân, aproximativ 2 1/2 ore. Dacă pielea devine prea întunecată în timpul prăjirii, cort cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
10
Transferați curcanul într-un platou și lăsați să se răcească. Între timp, pregătiți sosul de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Înclinați tigaia și îndepărtați cât mai multă grăsime din suc cu o lingură. Setați tigaia pe 2 arzătoare setate la foc mediu. Deglazează tigaia de prăjire cu vin alb și Madeira. Răzuiți partea inferioară a tigaiei pentru a slăbi orice biți maro. Reduceți până când rămâne doar un sfert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
MadeiraMadeira
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
12
Adăugați stocul de curcan, cimbru și pătrunjel. Se aduce la fierbere și se strecoară într-o cratiță. Aduceți înapoi la fierbere, degresați și coborâți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia StocTurcia Stoc
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
13
Bateți în beurre manie până când este bine încorporat și continuați să gătiți până când sosul s-a îngroșat. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
14
Încălziți o cratiță la foc mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați uleiul de măsline și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
15
Adăugați gâtul și mănușile și gătiți până se rumenesc peste tot, aproximativ 7 minute.
16
Scoateți tigaia de pe foc și degelați cu portul. Întoarceți tigaia la foc și gătiți până când portul este aproape complet evaporat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
17
Adăugați morcovii, ceapa, țelina, rozmarinul și boabele de piper. Acoperiți cu apă rece cu 4 inci. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la foc mic și fierbeți timp de 2 ore, adăugând puțină apă, dacă este necesar. Îndepărtați orice gunoi care se ridică la suprafața stocului și aruncați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Gât De PuiGât De Pui
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
18
Strângeți stocul. Utilizați imediat sau răciți și refrigerați timp de până la 4 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime

Ingrediente

2mere, sfărâmate și cu miezmere, sfărâmate și cu miez123 linguri plus 1-1/2 lingurite unt, topit3 linguri plus 1-1/2 lingurite unt, topit1stickunt, temperatura camereiunt, temperatura camerei1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirimorcovi tocați aproximativmorcovi tocați aproximativ2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirimorcovi cubațimorcovi cubați1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirițelină tocată aproximativțelină tocată aproximativ2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirițelină cubatățelină cubată11 kilogram de dovlecel,frunze proaspete de rozmarin tocatefrunze proaspete de rozmarin tocate2(poate fi sau trece)frunze de salvie proaspete tocatefrunze de salvie proaspete tocate2(poate fi sau trece)usturoi tocatusturoi tocat14Nuci de orice fel (tocate)cuișoare măcinatecuișoare măcinate14Nuci de orice fel (tocate)ghimbir măcinatghimbir măcinat680Nuci de orice fel (tocate)1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale454Nuci de orice fel (tocate)cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriVin MadeiraVin Madeira680Nuci de orice fel (tocate)sirop de arțar pur (de preferință grad B), plus 4 lingurițe pentru serviresirop de arțar pur (de preferință grad B), plus 4 lingurițe pentru servire2(iarnă)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei de măsline, pentru stropireUlei de măsline, pentru stropire1ceapă, decojită și tăiatăceapă, decojită și tăiată2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapă cubatăceapă cubată2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapa tocata aproximativceapa tocata aproximativ2crenguțebulion de pui sau bulion de legume (sau mai mult după cum este necesar)bulion de pui sau bulion de legume (sau mai mult după cum este necesar)113Nuci de orice fel (tocate)boabe de piper negru crăpateboabe de piper negru crăpate5cartofi rumeni, tăiați în bucăți de 1 inchcartofi rumeni, tăiați în bucăți de 1 inch1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirivin de Portovin de Porto2crenguțe de rozmarincrenguțe de rozmarin2crenguțegât de puigât de pui3crenguțe1/2 crenguță rozmarin1/2 crenguță rozmarin8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piperSare și piper1crenguță2 cesti catei de usturoi2 cesti catei de usturoi1Mănuși și gât din TurciaMănuși și gât din Turcia1gallonpaste paccheri (tub mare) de aproximativ 2,5 inci lungime pe 2 inci lățimepaste paccheri (tub mare) de aproximativ 2,5 inci lungime pe 2 inci lățime8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăApă, pentru a acoperiApă, pentru a acoperi1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).5kgcurcan, măruntaie și gât întregi, proaspete, scoase și rezervate pentru stoccurcan, măruntaie și gât întregi, proaspete, scoase și rezervate pentru stoc57Nuci de orice fel (tocate)Beurre manie unt amestecat cu 2 uncii făină până când formează un aluat moale)Beurre manie unt amestecat cu 2 uncii făină până când formează un aluat moale)
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista