Curcan Prăjit Cu Ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul prăjit cu ierburi. Această rețetă face 12 porții cu 633 calorii, 72g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână tulpini de țelină, bulion de pui din cutii de carton, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este super. Încercați Filet de curcan prăjit cu ierburi cu sos de Mango, tei și ghimbir și cartofi dulci prăjiți, Curcan prăjit cu unt de ierburi și șalotă prăjită, și Curcan Prăjit Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Spălați curcanul, în interior și în exterior și uscați bine. Înveliți în interior și în exterior cu ulei de măsline. Condimentați curcanul la exterior cu sare și piper, apăsându-l pentru a adera.
Așezați 2 crenguțe de rozmarin, 1 crenguță de cimbru, 1 crenguță de salvie, 1 crenguță de oregano și jumătăți de lămâie în interiorul cavității curcanului.
Așezați raftul de răcire sau raftul de prăjire în partea inferioară a tăvii mari de prăjire.
Așezați curcanul pe raft și aranjați morcovii, țelina și ierburile rămase pe fundul tigaiei în jurul curcanului.
Se toarnă 4 căni (1 cutie) bulion de pui și apă peste legume și ierburi.
Prăjiți până când un termometru cu citire instantanee (introdus adânc în coapsă, dar departe de os) citește 74° și sucurile din coapsă curg limpede atunci când sunt străpunse cu o furculiță, aproximativ 2 până la 2 1/2 ore, ungând cu bulion de tigaie la fiecare 30 de minute.
Scoateți curcanul din tigaie și lăsați să se odihnească timp de 15 minute înainte de a sculpta. Strecurați și rezervați sucurile de tigaie și aruncați legumele.
În timp ce curcanul se odihnește, faceți sosul. Într-o cratiță medie grea, gătiți făina și untul la foc mediu timp de 3 până la 4 minute sau până când se formează un roux blond.
Adăugați sucuri de tigaie și 4 căni (1 cutie) de bulion de pui; se încălzește la fierbere la foc mare. Reduceți focul și lăsați să fiarbă până se îngroașă și gata de servit.
Sculptați curcanul după dorință și serviți cu sos.