Cuptor Cu Microunde Mochi

Cuptor Cu Microunde Mochi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete japoneze, așa că încercați Mochi cu microunde. Această rețetă servește 25 și costă 2 cenți pe porție. O porție conține 19 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 520 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Un amestec de zahăr, oțet distilat, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cuptor cu microunde Besan Ladoo - Indian cuptor cu microunde dulce s-ușor Diwali Dulciuri, Sakura Mochi, și Daifuku Mochi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați împreună mochiko, 1 cană de zahăr și apă până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă în cele 2 picături de oțet pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
3
Se toarnă într-un vas sigur pentru microunde și se acoperă ușor cu plastic. Cuptor cu microunde timp de 8 până la 10 minute la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
4
Scoateți și lăsați să se răcească până se răcește suficient pentru a se manipula.
5
Într-un castron mic, combinați amidonul din cartofi, 1/4 cană de zahăr și sare. Întoarceți mochi-ul pe plastic și tăiați-l în bucăți folosind un cuțit din plastic sau din lemn. Cuțitele metalice tind să se lipească prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
6
Rotiți bucățile în amestecul de amidon din cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
RolaRola

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Quintan Essentia Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
O culoare galben intens sugerează maturitate și complexitate deplină. Aromele de pere coapte, mere coapte, indicii de citrice proaspete și nuci prăjite sunt prezente pe un nas complex și stratificat. Palatul este bogat texturate revelatoare ananas, fructe tropicale și mere delicioase de aur. Finisajul este mult timp completat de o aciditate fermă care conferă vinului lungime și concentrare.Asociați acest vin alături de pește la grătar și fructe de mare în general.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții25
Scor De Sănătate0
Revista