Cupe Wonton de scoici cu curry

Cupe Wonton de scoici cu curry
Cupele Wonton de scoici cu curry ar putea fi doar rețeta fără lactate și pescatarian pe care ați căutat-o. Această rețetă face 36 de porții cu 51 de calorii, 2 g de proteine și 2 g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și cumpărați scoici de dafin, ardei cayenne, pudră de curry și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează cel mai bine ca aperitiv și se face în aproximativ 30 de minute. Este o rețetă foarte accesibilă pentru fanii mâncărurilor chinezești. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Salata de pui cu curry în cupe Wonton crocante, prăjiturile cu scoici cu curry și kebaburile cu scoici cu dovleac sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Apăsați ambalajele wonton în pahare de brioșe miniaturale unse, formând o ceașcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Wonton WrappersWonton Wrappers
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani (12 Uncii) Unt Nesarat, Taiat Cubulete Si Racit1 1/2 Cani (12 Uncii) Unt Nesarat, Taiat Cubulete Si Racit
2
Coaceți la 350° timp de 8-9 minute sau până când marginile devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui (de Casă Sau Cumpărată Din Magazin, Cu Conținut Scăzut De Sodiu)Supă De Pui (de Casă Sau Cumpărată Din Magazin, Cu Conținut Scăzut De Sodiu)
3
Între timp, înfășurați scoici în prosoape de hârtie. Puneți la microunde la foc mare timp de 2-1/2 până la 3 minute sau până când este ferm și opac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1 Cutie (20 Uncii) DOLE® Pineapple Rings, Scurs1 Cutie (20 Uncii) DOLE® Pineapple Rings, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Scotch BonnetArdei Scotch Bonnet
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
4
Într-un castron mic, combinați ingredientele rămase; se amestecă scoici. Se pune în cupe wonton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ardei Rosii Dulci Copti, Scursi Si Tocati2 Linguri Ardei Rosii Dulci Copti, Scursi Si Tocati
5
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Chenin Blanc

Pinot Noir, Chardonnay și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt potriviri grozave pentru scoici la grătar sau prăjiți. Dacă scoicile sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ați putea încerca este Dom Perignon Vintage Luminous Bottle. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 279 de dolari.
Sticla Dom Perignon Vintage Luminoasa
Sticla Dom Perignon Vintage Luminoasa
Buchetul de deschidere este complex și luminos, un amestec de flori albe, citrice și fructe cu sâmburi. Efectul general este sporit de prospețimea anasonului și a mentei zdrobite. Aromele finale oferite de vin încep să arate note picante, lemnoase și prăjite. După o lungă perioadă de reticență, vinul se deschide în sfârșit. Există un echilibru complet între nas și palat. Caracterul său zvelt, minimalist, pur, tonifiat, atletic este acum exprimat și cu căldură. Fructul este pronunțat și limpede. Aciditatea caracteristică vintage este remarcabil de bine integrată. Persistența sa este în principal aromatică, cenușie, afumată și foarte promițătoare. Vinul se bucură de dualitate: căldură și prospețime, asocieri cu carne și iod, gătit și crud. Condimentele sporesc și accentuează efervescența anului 2008 și densifică vinul. Dom Pérignon îi plac experiențele jucăușe: artă culinară, texturi și chestiuni.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista