Crunchy Spring Roll Wrap

Crunchy Spring Roll Wrap
Crunchy Spring Roll Wrap ar putea fi doar Vietnameză rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 1 porții cu 258 calorii, 20g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre pentru Primăvară. Un amestec de sos de vinaigretă cu usturoi balsamic Lite, șuncă oscar mayer deli, frunze de salată boston și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Înveliș De Salată De Ton Crocant, Înfășurați-vă propriile rulouri de primăvară, și Wrap & Roll-Up-Uri.

Instrucțiuni

1
Top salata cu sunca, felii suprapuse după cum este necesar pentru a se potrivi pe frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
2
Acoperiți cu legume; rulati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
3
Se servește cu pansament pentru scufundare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate25
Revista