Crispy Coapte Rozmarin-Usturoi Pulpe De Pui

Crispy Coapte Rozmarin-Usturoi Pulpe De Pui
Picioarele de pui crocante de rozmarin-usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 6 și costă 1,63 USD pe porție. O porție conține 1135 calorii, 59G de proteine, și 62g de grăsime. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți picioare de pui, ouă, tulpini rozmarin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Picioare De Pui Crocante La Cuptor, Crispy Coapte Rozmarin Usturoi Cartofi Prajiti, și Oferte crocante de pui la cuptor cu rozmarin și parmezan.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Puneți o tavă de foaie în cuptor pentru a preîncălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
3
Spălați și tăiați picioarele de pui de orice exces de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De PuiPicior De Pui
4
Amestecați usturoiul, rozmarinul și panko împreună într-un vas cu margini superficiale și condimentați bine cu sare și piper. Alternativ, zdrobiți usturoiul și rozmarinul cu puțin ulei de măsline și sare într-un mortar și pistil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Gât De PuiGât De Pui
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
5
Spargeți ouăle într-un vas similar, adăugați laptele și amestecați pentru a combina. Condimentează cu sare și piper, după gust. Într-un alt fel de mâncare se adaugă făina și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)(Keebler)
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Luați pulpele de pui și 1 la un moment dat, dragați în făină, apoi spălați oul și apoi acoperiți bine cu firimiturile de pâine panko de rozmarin-usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Picior De PuiPicior De Pui
Gât De PuiGât De Pui
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)(Keebler)
7
Așezați picioarele de pui pe o tavă căptușită cu hârtie pergament, în timp ce lucrați. Refrigerați picioarele timp de aproximativ 15 până la 20 de minute pentru ca pâinea să se fixeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De PuiPicior De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
8
Scoateți tava fierbinte din cuptor și stropiți cu o cantitate bună de ulei de măsline. Aranjați picioarele de pui cu atenție pe tavă, distanțându-le uniform (puiul va sfârâi când este adăugat la uleiul fierbinte). Prăjiți până când pulpele de pui sunt aurii și crocante, aproximativ 35 până la 40 de minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De PuiPicior De Pui
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
9
Scoateți puiul din cuptor pe un platou de servire. Condimentează cu sare și servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista