Oala Sub Presiune Piure De Cartofi
Oala sub presiune piure de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 290 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este adus la tine de Toțiretete. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Dacă aveți unt, sare kosher, cartofi roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Cartofi De Aragaz Sub Presiune, Carne de porc, varză și cartofi dulci-aragaz sub presiune, și Aragaz Lent Piure De Cartofi.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fierbere într-o oală sub presiune la foc mare. Când apa fierbe, adăugați cartofi. Sigilați capacul și aduceți aragazul la presiune ridicată. Reduceți căldura la scăzut, menținând presiunea ridicată și gătiți timp de 30 de minute.
Utilizați metoda de eliberare rapidă pentru a reduce presiunea.
Scurgeți cartofii și readuceți-i la oala sub presiune.
Adăugați untul și laptele și acoperiți oala sub presiune cu capac timp de 5 minute, permițând căldurii din cartofi să topească untul și să încălzească laptele.
Scoateți capacul. Condimentează cu sare kosher și piper alb și folosește un masher de mână pentru a zdrobi cartofii până când bucățile dispar în mare parte.
Se transferă într-un bol și se servește fierbinte.