Creveții prăjiți la cuptor cu sos Romesco ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 511 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $ 3.68 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Este o destul de scump rețetă pentru fanii alimentelor Europene. Un amestec de piper prăjit, căței de usturoi, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până nuci de pin ai putea urma acest curs principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți prăjiți cu sos Romesco, Sparanghel prăjit cu sos Romesco, și Halibut prăjit cu sos Romesco și gust de măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Aranjați roșiile, usturoiul, pâinea și nucile pe o foaie de copt; prăjiți timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Portocala, Coaja
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Transferați la un procesor de alimente și puls pentru a rupe aproximativ.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
4
Adăugați pimentos, oțet, ulei și boia de ardei. Pulse din nou până când se combină bine, se adaugă sare. Acest sos este cel mai bun dacă este permis să se odihnească, astfel încât aromele să se poată contopi (se poate face cu o zi în avans).
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Pachete Fiecare) Mazăre Congelată, Decongelată
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Încălziți uleiul până aproape de fumat într-o tigaie mare sau o tigaie de prăjire. Aruncați creveții în jumătate din sosul romesco pentru a acoperi și pan căutați creveții rapid în ulei doar până când abia opac. Apoi prăjiți timp de 10 până la 12 minute într-un cuptor de 450 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Serviți sosul rămas pe partea laterală pentru scufundare.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care îl puteți încerca este Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.