Creveți de ghimbir cu sos thailandez dulce-picant

Creveți de ghimbir cu sos thailandez dulce-picant
Creveții de ghimbir cu sos de scufundare Thailandez dulce-picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 137 calorii, 19g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 10 și costă $3.03 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute, cuburi de gheață, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Pui la grătar Thailandez cu sos dulce și picant, Autocolante cu oală de creveți cu ghimbir cu sos picant de arahide, și Creveți de nucă de cocos cu sos dulce și picant.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați ghimbirul cu oțetul, zahărul și ardeii iute. Se aduce la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Ardei IuteArdei Iute
GhimbirGhimbir
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se transferă într-un castron mare; lasa sa se raceasca.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, fierbeți creveții până la roz și fierbeți, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
4
Scurgeți creveții și adăugați-i în amestecul de ghimbir. Se amestecă cuburile de gheață și se dă la frigider cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De GheațăCuburi De Gheață
GhimbirGhimbir
CrevețiCreveți
5
Scurgeți creveții și uscați-i. Aruncați ghimbirul și ardeii iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
GhimbirGhimbir
CrevețiCreveți
6
Într-un castron mic, amestecați sosul de chili Thailandez cu sucul de lămâie, ketchup-ul și sosul de pește. Se dă la frigider până se răcește. Aranjați creveții pe un platou cu bețișoarele de țelină și sulițele de castraveți și serviți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De țelinăCoaste De țelină
Sos De ChiliSos De Chili
Sos De PeșteSos De Pește
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CastraveteCastravete
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
CrevețiCreveți
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate13
Revista