Creveți Cilantro

Creveți Cilantro
Creveții Cilantro ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.5 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 350 calorii, 29G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, ulei de susan, creveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Creveți și coriandru Shu mai, Creveți De Lime Cilantro, și Creveți De Lime Cilantro.

Instrucțiuni

1
Încălziți un wok sau o tigaie mare la foc mare; adăugați ulei în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Adăugați ceapa, ghimbirul și usturoiul în tigaie; se prăjește 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați creveți; se prăjește 2 minute. Se amestecă sosul de soia și pasta de chile; se prăjește 1 minut sau până când creveții sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
Sos De SoiaSos De Soia
CrevețiCreveți
4
Scoateți tigaia de pe foc; adăugați coriandru, amestecând continuu până când coriandru se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Revista