Crabii albaștri în stil Savannah a lui Paula
Dacă aveți aproximativ 25 de minute de petrecut în bucătărie, crabii albaștri în stil Savannah de la Paula ar putea fi o rețetă uimitoare fără gluten, primară și pescatariană de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30 g de proteine, 6 g de grăsimi și un total de 212 calorii. Pentru 2,14 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 6. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită frunze de dafin, boabe de piper, unt și pătrunjel. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 85%, ceea ce este excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Savannah Gumbo - Paula Deen, Paula's Nutty Brittle From Savannah's Candy Man și Savannah-Style Crab Supp.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare de apă la fiert.
Adăugați în oală condimentul pentru crabi, oțetul, boabele de piper, foile de dafin, lămâile, usturoiul și pătrunjelul.
Adăugați crabii și fierbeți până devin roșii, 10 până la 12 minute.
Scoateți crabii folosind un păianjen, apoi lăsați-i să se răcească la atingere.
Spargeți crabii peste ziar și alegeți-le toată carnea dulce.
Se serveste cu unt topit.
Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio
Crabul poate fi asociat cu Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio. Crabul răcit are un gust grozav cu pinot grigio. Crabul cald (mai ales cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay unt sau un Riesling crocant cu fructe. Un vin pe care l-ați putea încerca este vinul Paul Dolan Vineyards Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Paul Dolan Vineyards Chardonnay Vin
Provenit din văile joase din jurul râului Russian, o zonă renumită pentru producerea de vinuri bogate și concentrate, Paul Dolan Vineyards Chardonnay este un vin extraordinar de echilibrat, cu arome de pere coapte, mere crocante și un condiment cremos de vanilie.