Cotlete Cu Umplutură De Fructe

Cotlete Cu Umplutură De Fructe
Cotletele cu umplutură de fructe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 494 calorii, 34G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $3.54 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Dacă aveți la îndemână măr tartă, bulion de pui, cireșe și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlet de porc cu umplutură de fructe uscate, Tigaie de umplutură și cotlete, și Cotlete de duminică și umplutură.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, cotlet de porc brun în ulei pe ambele părți. Într-un castron mare, combinați ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Așezați jumătate din amestecul de umplutură într-un 3-qt. aragaz lent. Se acoperă cu carne de porc și amestecul de umplutură rămas. Se acoperă și se gătește la foc mic timp de 3 ore sau până când un termometru pentru carne citește 160.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista