Cotlet de porc în stil italian cu busuioc și usturoi

Cotlet de porc în stil italian cu busuioc și usturoi
Cotletele de porc în stil italian cu busuioc și usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 464 calorii, 36g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,82 USD pe porție. 5 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână salată verde, ceapă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Cotlet De Porc În Stil Italian, Nu Cotletele de porc în stil Italian ale mamei tale, și Busuioc - Usturoi Cotlet De Porc Frecat.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista