Cotlet de porc fiert cu sos de portocale-muștar

Cotlet de porc fiert cu sos de portocale-muștar
Cotlet de porc fiert cu sos de portocale-muștar este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 307 calorii. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, crenguțe de năsturel, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 66%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlet De Porc Glazurat Cu Muștar Portocaliu, Cotlet de porc cu sos de muștar, și Cotlet De Porc Cu Sos De Muștar.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista