Cotlet de miel fript cu Chimichurri de mentă

Reteta cotlete de miel fript cu Chimichurri menta ar putea satisface pofta ta din America de Sud în jurul valorii de 20 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 663 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă servește 4 și costă $ 4.65 pe portie. Dacă aveți scorțișoară, apă, până la 2 căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cotlete De Miel Cu Chimichurri De Coriandru-Mentă, Cotlete de miel la grătar și Chimichurri de mentă, și Cotlet de miel cu Chimichurri de mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă scorțișoară și 11/2 linguriță fiecare de sare și piper într-un castron, apoi se freacă peste cotlet. Se fierbe într-o tigaie cu 4 fețe, la 3 până la 4 inci de căldură, întorcându-se o dată, 8 până la 10 minute în total pentru mediu-rar.
Cu motorul pornit, aruncați usturoiul în procesorul de alimente și tăiați fin.
Adăugați ingredientele sosului rămas și 1/2 linguriță sare și pulsați până când ierburile sunt tocate mărunt.
Transferați într-un castron.
Gatiti mazarea in apa si untul intr-o cratita mica la foc mediu-mare, acoperita, amestecand o data sau de doua ori, pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Serviți cotletele stropite cu puțin chimichurri și serviți mazărea și chimichurri rămași pe lateral.