Coji umplute cu brânză în sos Marinara

Coji umplute cu brânză în sos Marinara
Cojile umplute cu brânză în sos Marinara ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 148 calorii, 13g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de buitoni cca proaspăt parmezan, brânză ricotta, brânză mozzarella cu conținut redus de grăsimi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, care nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Coji Jumbo umplute cu brânză cu sos Marinara, Coji umplute cu patru brânzeturi cu Marinara fumurie, și Coji Umplute Cu Brânză Cu Sos Alfredo.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați 3/4 cană de brânză mozzarella, brânză ricotta, parmezan, ou și piper într-un castron mediu. Umpleți fiecare coajă uniform cu amestec de brânză; așezați într-un vas de copt 12 x 7 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
ParmezanParmezan
Brânză RicottaBrânză Ricotta
BrânzăBrânză
PiperPiper
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
3
Se toarnă sosul peste coji.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
SosSos
4
Coaceți timp de 25 de minute sau până la bule. Se acoperă cu 1/4 cană de brânză mozzarella rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Coaceți încă 5 minute sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista