Coji umplute cu brânză în sos Marinara
Cojile umplute cu brânză în sos Marinara ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 148 calorii, 13g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de buitoni cca proaspăt parmezan, brânză ricotta, brânză mozzarella cu conținut redus de grăsimi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, care nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Coji Jumbo umplute cu brânză cu sos Marinara, Coji umplute cu patru brânzeturi cu Marinara fumurie, și Coji Umplute Cu Brânză Cu Sos Alfredo.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Combinați 3/4 cană de brânză mozzarella, brânză ricotta, parmezan, ou și piper într-un castron mediu. Umpleți fiecare coajă uniform cu amestec de brânză; așezați într-un vas de copt 12 x 7 1/2 inch.
Se toarnă sosul peste coji.
Coaceți timp de 25 de minute sau până la bule. Se acoperă cu 1/4 cană de brânză mozzarella rămasă.
Coaceți încă 5 minute sau până când brânza este topită.