Cocktail de creveți (creveți)

Cocktail de creveți (creveți)
Creveți (creveți) Cocktail ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 160 de calorii. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frunze de salată pentru copii, creveți, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Recipezaar. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cocktail De Creveți, Cocktail De Creveți Pentru Doi, și Cocktail de creveți și fenicul pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista